Energizer

Energizer akumulatori


energizer akumulatori beograd

Akumulatori za putnička vozila

Bez obzira da li tražite akumulator za standardno vozilo ili za visokoopremljeno vozilo sa start-stop sistemom, Energizer® nudi svakom vozaču akumulator koji se odikuje vrhunskim performansama, pouzdanošću i duhom vrhunskog svetskog brenda.

Akumulatori za komercijalna vozila

Energizer® akumulatori za teška i komercijalna vozila imaju sve što treba da održavaju u pokretu svako teretno vozilo i svaki biznis. Dolaze sa potpuno novim ekološkim zahtevima i sigurnosnim propisima tržišta i opskrbljuju energijom sve opsežniju elektroničku opremu kabine kamiona.

Energizer akumulatore proizvodi kompanija Johnson Controls, koja je najveći proizvođač akumulatora na svetu. Johnson Controls godišnje proizvodi više od 150 miliona akumulatora i ima 52% učešća u prvoj ugradnji automobila na evropskom tržištu. Energizer akumulatori poznati su po izuzetnom kvalitetu. Proizvedeni su u naprednoj Ca - Ca tehnologiji koja ne zahteva održavanje. Proizvode se u više serija – Premium, Premium AGM, Premium EFB, Plus i Standard. Za kamione i dostavna vozila namenjene su linije proizvoda Commercial i Commercial Premium


Pretražite proizvode

  • Amperaža akumulatora
  • Strana plusa
Prikazuje se 1 do 16 od 34 (3 Strana)