Varta

Varta akumulatori


Varta akumulatori Beograd

Varta akumulatori dizajnirani su tako da pružaju snagu i pouzdanost. Takođe ih odlikuju duži vek trajanja, manja sklonost koroziji i jeftinije održavanje, kvalitet koji ćete pronaći u svim proizvodima iz proizvodnog programa.

Akumulatori za putnička vozila

Projektovani u Nemačkoj, VARTA automobilski akumulatori su dizajnirani da isporuče odgovarajući nivo energije i dugovečnosti za svaku vrstu automobila. Bez obzira na to da li tražite akumulator za standardna vozila ili za visoko opremljena vozila sa start-stop sistemima.

Akumulatori za komercijalna vozila

VARTA® akumulatori za komercijalna vozila su opremljeni najmodernijim i najnaprednijim tehnologijama. Ispunjavaju sve nove ekološke i sigurnosne propise na tržištu i snabdevaju energijom sve bogatiju elektronsku opremu u kamionskim kabinama. 

Varta je vodeća marka sa svojom tehnologijom, dajući nam prvorazredne akumulatore za primenu u raznim vrstama putničkih vozila, kamiona, autobusa, glisera, motocikala i kamp-kućica. Svaki pomak u tehnologiji automobile ujedno znači i pažljiv odabir izvora energije u koji se možete pouzdati u svakom trenutku.

Iza Varte stoji Johnson Controls Power Solutions, svetski lider u proizvodnji olovnih akumulatora kao i naprednih baterija namenjenih korišćenju u standardnim, Start-Stop, hibridnim i električnim vozilima, te prva kompanija koja je proizvela litijum-jonski akumulator za hibridno vozilo masovne proizvodnje. Milioni ljudi širom sveta danas se uzdaju u naše inovativne proizvode.


Pretražite proizvode

  • Amperaža akumulatora
  • Strana plusa
Prikazuje se 1 do 16 od 35 (3 Strana)