Mustang

Mustang akumulatori

Mustang akumulatoriMustang akumulatori su uvedeni u prodajni progam kao odgovor na povećanje zahteva srpskog tržišta za otvorenim sistemom akumulatora. Izrađeni u Ca / Ca tehnologiji, jeftini i pouzdani, prilagođeni su starosnoj strukturi domaćeg voznog parka. Brižljivom selekcijom i analizom akumulatora većine evropskih proizvođača izdvojili smo asortiman dostojan brenda Mustang.

Akumulatori za putnička vozila

Mustang® Supercharged akumulatori su odličan spoj struje hladnog starta i kapaciteta. Proizvedeni su u Ca-Ca tehnologiji i namenjeni su vozilima proizvedenim pre 2000. godine ili sa manjim brojem potrošača. Široka paleta proizvoda zadovoljava 99% potreba akumulatora na našem tržištu za putnička vozila evropskog porekla.

Akumulatori za komercijalna vozila

Mustang® Truck SCD akumulatori za teretna vozila su odlična su kombinacija za kamione i radne mašine starije generacije koji zahtevaju visoke struje hladnog starta. Proizvedeni su u SB / Ca hibridnoj tehnologiji što omogućava dodatnu snagu startovanja uz minimalnu potrebu za održavanjem. Široka paleta proizvoda zadovoljava sve aplikacije koje se traže na našem tržištu.    
Pretražite proizvode

  • Amperaža akumulatora
  • Strana plusa
Prikazuje se 1 do 13 od 13 (1 Strana)