Testiranje Akumulatora

Besplatna provera akumulatora

Akcija počinje 1.decembra 2018. i traje do 1.februara 2019.


besplatno testiranje akumulatora 

Akumulator skladišti (akumulira) i obezbeđuje električnu energiju za elektropokretač (starter) i ostale električne komponente u vozilu, neophodne za startovanje motora. Problemi sa oslabljenim akumulatorom obično počinju sa prvim nižim temperaturama. Proverite stanje akumulatora na Vašem vozilu pre nego što dođe u stanje da ne može da pokrene motor.

Zašto proveravati akumulator

Akumulator ima nekoliko važnih funkcija:

  • Obezbeđuje snagu za start motora, sistema za paljenje, sistema za gorivo i drugim električnim uređajima tokom startovanja motora
  • Skladištenje (akumuliranje) energije
  • Napajanje elektronskih komponenti kada je vozilo isključeno (radio/cd, sat, centralna brave, alarm, računar vozila, itd )

Problemi s akumulatorom obično se javljaju u zimskim danima, kada se temperatura spušta ispod nule. Ipak, ako o akumulatoru ne vodite računa, on jednako strada i leti. Na istrošenost akumulatora najčešće utiču kratke vožnje ili često startovanje vozila.

Kako biste izbegli neprijatne situacije dođite u naš autoservis, MP2 i besplatno proverite stanje vašeg akumulatora.

Naš kvalifikovani kadar putem profesionlnog aparata izmeriće stepen napunjenosti akumulatora i pokaznu snagu akumulatora i dati Vam najbolju preporuku.