Euroguma akcija


Dragi naši kupci,

Leto je u punom jeku, a mi imamo sjajnu ponudu koja će vaš automobil i odmor učiniti još boljim! Kupovinom četiri premium gume iz našeg bogatog asortimana, pripremili smo za vas poseban poklon - predivan peskir za plažu!

Znamo koliko je važno imati kvalitetne gume koje vam pružaju sigurnost i uživanje u vožnji. Zato smo za vas odabrali samo najbolje premium gume koje će se savršeno uklopiti u vaš stil vožnje i pružiti vrhunsku izdržljivost na putevima. Naš stručni tim stoji vam na raspolaganju kako bi vam pomogao u odabiru guma koje najbolje odgovaraju vašem vozilu.

Ali to nije sve! Kupovinom četiri gume premium segmenta, obradovaćemo vas prelepim peskirom za plažu koji će biti vaš savršen pratilac na letnjem odmoru. Ovaj mekani peskir će vam omogućiti ugodan boravak na plaži, opuštanje na suncu i uživanje u morskim radostima. Bilo da planirate odlazak na obalu sa porodicom ili prijateljima, ovaj peskir će dodatno upotpuniti vaše leto.

Ne propustite ovu izvanrednu akciju koja vam omogućuje da osvežite svoje vozilo i obezbedite udobnost i bezbednost tokom vožnje, dok vam istovremeno poklanjamo kvalitetan peskir za nezaboravan odmor na plaži.

Posetite našu prodavnicu što pre jer je ova ponuda ograničena i traje dok traju zalihe peskira. Naši ljubazni prodavci će vas srdačno dočekati i pružiti vam sve potrebne informacije o guma i dodatnoj opremi. Očekujemo vas!

Vaša udobnost i bezbednost naša su glavna briga!

*Uslovi akcije: Akcija važi samo za kupovinu četiri premium gume. Ponuda traje do isteka zaliha peskira za plažu. Slike peskira su simbolične. Akcije se ne mogu kombinovati sa drugim popustima i ponudama.*