Najbolje letnje gume 2022 - Goodyear

Vodeći nemački časopis Auto Build  dodelio je kompaniji Goodyear laskavi naziv „proizvođač letnjih pneumatika godine”.

Nagrada je objavljena u štampanom izdanju 15/2022 časopisa Auto Build, pod naslovom „Najbolje letnje gume dolaze iz Goodyear-a”

Prema testovima koji je ovaj prestižni časopis obavio, novi modeli Goodyear-ovih pneumatika pokazali su izuzetne dinamičke performanse. Pneumatici su dobili najveće ocene u kategoriji izdržljivosti u odnosu na ostale konkurente iz premium paketa.

Iz kompanije Goodyear kažu da su ekstremno ponosni na ovu nagradu jer je ona odaje direktno priznanje svim naporima kojima njihov inzenjerski tim ulaže u kreiranju najboljih pneumatika. 

Ovaj uspeh je samo jos jedan u nizu, poručuju iz Goodyaer-a i podsećaju da su takođe  2020 i 2021 osvojili nagrade u kategoriji gume za sve sezone

EfficientGrip Performance 2


SoundComfort - obezbeđuje mnogo tišu i prijatniju vožnju smanjivanjem nivoa unutrašnje buke vašeg vozila do 50%.

Zaštita naplatka - Zahvaljujući štitnicima naplatka ugrađenim u samu gumu, uživaćete u boljoj zaštiti od oštećenja guma na ivičnjacima.


Najnovija guma za putnička i SUV vozila sa inovativnim tehnologijama koje obezbeđuju do 50% više pređenih kilometara kao i najkraći put kočenja na suvim i mokrim podlogama.


Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6


Najnovija letnja guma maksimalnih performansi u poznatom asimetričnom asortimanu. Novi asimetrik 6 se nadovezuje na poznati asimetrik 5 tako što poboljšava performanse na suvom, kočenje na mokrom kolovozu. Olakšava upraljanje na mokrim podlogama i smanjuje otpor kotrljanja.