O NAMA

O nama


EUROGUMA plus d.o.o. deo Vulco grupacije

Istorijat

Kompanija je osnovana 2009. godine u Beogradu pod nazivom Magiso d.o.o. Prvi servisno-prodajni objekat otvorili smo u samom centru grada, na adresi Poenkareova 35. 2014. godina je bila prelomna godina za našu kompaniju, jer dolazi do promene:

  • Vlasništva
  • Naziva u „Euroguma plus“
  • Vizije poslovanja

U 2014. godini kompanija otvara dva nova servisno maloprodajna objekta, a 2015. godine još jedan.Vremenom smo sa otvaranjem novih maloprodajnih servisa i povećanjem prisutnosti na tržištu širili paletu usluga i asortiman proizvoda.


Portfolio

U našoj servisnoj mreži pružamo sledeće usuge:

  • Kompletno servisiranje svih vrsta vozila (vulkanizer, mehanika, reglaža trapa, auto klima i dr.)
  • Čuvanje vansesezonskih guma
  • Prodaja pneumatika svih vrsta i dimenzija vodećih svetskih brendova
  • Prodaja renomiranih brendova akumulatora, motornih ulja, antifriza, auto delova, auto opreme i auto kozmetike

Od 2016. godine realizujemo i Projekat mobilnog servisa, kako bi u svakom trenutku mogli da zadovoljimo zahteve svojih klijenata i obezbedimo što kvalitetniju uslugu.


Kompanija danas

Euroguma plus danas posluje na tri lokacije u gradu, svi naši servisni objekti su kvalitativno unificirani – uslugu pruža visoko kvalifikvani kadar koristeći isključivo opremu najpoznatijih proizvođača u celoj mreži objekata

Trenutno zapošljavamo trideset visoko kvalifikovanih radnika, koji se usavršavaju kroz kontinuirane edukacije i obuke. Mlad i obrazovan tim ima za cilj da odgovori na mnogobrojne zahteve tržišta, kako samih potrošača tako i vodećih prodajnih kanala i omogući da naša kompanija napreduje u svim segmentima razvoja

Svesni važnosti i značaja društvene odgovornosti, Euroguma Plus je, tokom 2017. godine, većinu marketinških aktivnosti usmerila na mnoge edukacione projekte, čiji je cilj povećanje bezbednosti u saobraćaju, kao i na saradnju sa relevantnim državnim institucijama i organizacijama iz ove oblasti.


o nama Euroguma Beograd

SERTIFIKATI

Lights

ISO 9001

ISO 14001

Lights

ISO 9001

ISO 14001


Od 2023. godine, Euroguma Plus je nosilac međunarodnih sertifikata sistema upravljanja kvalitetom ISO 9001:2015 i sertifikata sistema upravljanja životnom sredinom ISO 14001:2015, u oblastima prodaje guma, skladištenja guma i usluga popravke vozila.